onsdag 17. juli 2013

Denne oppskrifta m/ tekst+ bilde er henta frå: http://www.godt.no/#!/oppskrift/458/varm-kylling-thai-salat

Varm kylling Thai salat

Varm kylling Thai salat





























Slik gjør du

  1.  Skjær gulrøttene i tynne strimler. Del slangeagurken på langs, skrap ut den bløte kjernen med en skje og skjær agurken i tynne skiver.
  2.  Skjær kyllingen i passende biter og løken i tynne skiver.
  3.  Del chilien på langs og skrap ut frøene. Finhakk chilien og skjær hvitløken i tynne skiver.
  4. Fres kyllingen i en varm panne i 3 minutter. Tilsett hvitløk og løk, og fres videre et par minutter. Ha i sukker, soyasaus og chili, og la det hele frese videre noen minutter til kyllingen blir gyllen og sausen får sirupskonsistens.
  5.  Bland kyllingen sammen med grønnsakene. Tilsett limeskall, limesaft, peanøtter og urter. Dryss over sprøstekt løk og server.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar