Denne oppskrifta m/ tekst+ bilde er henta frå: http://www.godt.no/#!/oppskrift/458/varm-kylling-thai-salat
Varm kylling Thai salat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-
Skjær gulrøttene i tynne strimler. Del slangeagurken på langs,
skrap ut den bløte kjernen med en skje og skjær agurken i tynne skiver.
-
Skjær kyllingen i passende biter og løken i tynne skiver.
-
Del chilien på langs og skrap ut frøene. Finhakk chilien og skjær hvitløken i tynne skiver.
-
Fres kyllingen i en varm panne i 3 minutter. Tilsett hvitløk og
løk, og fres videre et par minutter. Ha i sukker, soyasaus og chili, og
la det hele frese videre noen minutter til kyllingen blir gyllen og
sausen får sirupskonsistens.
-
Bland kyllingen sammen med grønnsakene. Tilsett limeskall,
limesaft, peanøtter og urter. Dryss over sprøstekt løk og server.
| | | | | |
|
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar