Henta frå: http://linsin.blogspot.com/2012/04/en-knall-tandoori-grillet-torskemiddag.html
Ingredienser til 4 personer:
4-6 torskefileter
Marinade
2,5 dl Yoghurt naturell
1/2 dl oliven olje (gjerne ikke kaldpresset)
4 fedd hvitløk revet eller presset
2 ts fersk ingefær revet
2 ts Spisskum
2 ts malt koriander
1 ts paprikapulver
1 ts gurkemeie
Grønnsaker
Asparges
Sopp
Løk
Paprika
Eller det du har for hånden
Dressing
Raita Spice mix Santa Maria
2 dl Yogurt naturell eller mat yoghurt
Bland sammen alt i marinaden og legg fisken (ikke frossen) i marinaden i kjøleskapet en time.
Del opp og tre grønnsaker på spyd om du ikke vil grille dem hele. Best med en grønnsak pr spyd da de har forskjellig grilltid.
Pensle grønnsakene med olje iblandet litt grillkrydder, salt og pepper og evt litt BBQ saus (egnet steking)
Bland opp dressingen og sett i kjøleskapet i 15 minutter
Bruk en grill med hel stekeplate eller bruk et aluminums brett/form. Man
kan sikkert også bruke vanlig aluminiums folie. Stek fisken på begge
sider i totalt 12-20 minutter. Torsk er enkelt ved at den faller fra
hverandre når den er ferdig. Bruk medium varme så du ikke svir
marinaden, den er nemlig veldig god :)
Server gjerne med ris eller nan brød eller bare med masse grønnsaker.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar