Oppskrifta er henta frå Godfisk.no
Klassisk rekecocktail

Fotograf: Astrid Hals
Lag en rekecocktail til forrett. Ta deg litt tid og lag sausen fra grunnen av og sløs med rekene. Denne gode klassikeren går aldri av moten og ingen blir lei.
Ingredienser
![]() | ![]() |
400 g reker, uten skall
4 stk reker, med skall
3 ss kremfløte
3 ss majones
3 ss ketchup
1 ts worcestershiresaus
1 stk sitron
crispisalat
salt og pepper
paprikapulver
Tilbehør
rugbrødsitronbåter
Framgangsmåte
- Pisk kremfløte lett. Bland krem, majones og ketchup.
- Smak til med worcestershiresaus.
- Klem i sitronsaft til sausen får passelig konsistens.
- Rens rikelig med salat og fyll opp i 4 litt høye glass.
- Bland reker i sausen og smak til med salt, pepper og paprikapulver.
- Fordel rekeblandingen over salaten og pynt med en stor reke med skall i hvert glass.
- Dryss litt grovkvernet pepper og paprikapulver over.
- Server straks med tynne skiver rugbrød og sitronbåt til å presse over.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar