Oppskrifta er henta frå Godfisk.no
Sweet-chili-marinerte fiskespyd med wokgrønnsaker

Fotograf: Astrid Hals
Denne oppskriften med sweet-chili-marinerte fiskespyd av lask og steinbit er enkel og god. Dette er en flott rett som passer for hele familien.
Ingredienser
![]() | ![]() |
300 g laksefilet, uten skinn og bein
300 g steinbitfilet, uten skinn og bein
2 fedd hvitløk
1 pose wokgrønnsaker, fryste
sweet chilisaus
olje
salt og pepper
Tilbehør
risFramgangsmåte
- Sett ovnen på 200 grader C.
- Kok ris etter anvisning på pakken.
- Skjær laks og steinbit i stykker på ca. 3x3 cm, og tre på spyd. Krydre lett med salt og pepper.
- Varm en stekepanne til middels varme. Brun spydene kjapt i olje, uten å gjennomsteke fisken.
- Pensle spydene i sweet chilisaus, og etterstek de i stekeovnen i ca. 5 minutter.
- Kutt hvitløk og wok sammen med grønnsaker til de er knapt møre.
- Krydre med salt og pepper.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar