lørdag 7. januar 2012

Sweet-chili-marinerte fiskespyd med wokgrønnsaker

Oppskrifta er henta frå Godfisk.no

Sweet-chili-marinerte fiskespyd med wokgrønnsaker

Sweet-chili-marinerte fiskespyd med wokgrønnsaker
  • 
4 4 porsjoner
  • Vanskelighetsgrad Enkelt
  • Tilberedningstid
Fotograf: Astrid Hals
Denne oppskriften med sweet-chili-marinerte fiskespyd av lask og steinbit er enkel og god. Dette er en flott rett som passer for hele familien.

Ingredienser

- +

300 g  laksefilet, uten skinn og bein
300 g  steinbitfilet, uten skinn og bein
2 fedd  hvitløk
1 pose  wokgrønnsaker, fryste
   sweet chilisaus
   olje
   salt og pepper

Tilbehør

   ris

Framgangsmåte

  • Sett ovnen på 200 grader C.
  • Kok ris etter anvisning på pakken.
  • Skjær laks og steinbit i stykker på ca. 3x3 cm, og tre på spyd. Krydre lett med salt og pepper.
  • Varm en stekepanne til middels varme. Brun spydene kjapt i olje, uten å gjennomsteke fisken.
  • Pensle spydene i sweet chilisaus, og etterstek de i stekeovnen i ca. 5 minutter.
  • Kutt hvitløk og wok sammen med grønnsaker til de er knapt møre.
  • Krydre med salt og pepper.
Tisp: Hvis du vil bruke ferske grønnsaker passer det godt med gulrot, rødløk og pak choy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar