Oppskrifta er henta frå Godfisk.no
Pasta med laks

Fotograf: Astrid Hals
Pasta og laks er to gode venner. Sammen med ostesaus blir retten ekstra smaksfull. Ha gjerne litt friske urter på toppen. Dette er en enkel hverdagsrett.
Ingredienser
![]() | ![]() |
600 g laksefilet, uten skinn og bein
3 dl matfløte
2 dl parmesanost
4 porsjoner pasta
salt
basilikum, frisk
Tilbehør
grønnsakerFramgangsmåte
- Skjær laksen i terninger på ca. 2 cm og krydre med litt salt. Bruk en vid panne eller gryte med lav kant.
- Ha fløten i pannen og gi den et godt oppkok, ha i revet parmesan og rør godt om.
- Tilsett laksen og vend rask på stykkene slik at sausen dekker.
- Legg på lokk og trekk pannen vekk fra varmen. Laksen er ferdig kokt etter to minutter.
- Kok pasta som beskrevet på pakken,sil av vannet og hell den over i et dypt fat. Hell laksen og sausen forsiktig over.
- Pynt gjerne med noen friske urter som basilikum, gressløk eller persille.
- Server gjerne en salatblanding eller kokte grønnsaker som tilbehør.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar