lørdag 7. januar 2012

Krydret ørret på grill

Oppskrifta er henta frå Godfisk.no

Krydret ørret på grill

Krydret ørret på grill
  • 
4 4 porsjoner
  • Vanskelighetsgrad Middels
  • Tilberedningstid
Fotograf: Aina Hole
Krydret ørretfilet er en smaksrik rett som passer både til hverdag og fest. Denne retten med timian, chili og spisskummen gjør ørretfilet til et spennende valg.

Ingredienser

- +

800 g  ørretfilet
2 ts  sukker, brunt
1 ts  chilipulver
1 ts  spisskummen, malt
1 ts  timian
1 ts  salt
2 ts  olivenolje
   sitrongress
   timian, frisk

Framgangsmåte

  • Rør krydder og olje sammen i blender eller morter.
  • Pensle blandingen på begge sider av ørretfileten.
  • Del ørretfileten i serveringsstykker og stek dem på panne eller grill.
  • Stek ørreten i ca. 4 minutter på hver side.
  • Pynt med sitrongress og frisk timian.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar