Oppskrifta er henta frå Godfisk.no
Laksesnitsel

Fotograf: Astrid Hals
Prøv en ny vri på laksen, og paner den. Laksesnitsel med stekte poteter og frisk salat er både enkelt og raskt å lage. Server med saus etter ønske!
Ingredienser
![]() | ![]() |
600 g laksefilet, uten skinn og bein
100 g hvetemel
1 ts salt
0,5 ts pepper
2 stk egg
200 g griljermel
olje
Tilbehør
potetsalat
Framgangsmåte
- Skjær laksefilet i tynne skiver.
- Vend laks i hvetemel tilsatt salt og pepper, deretter i sammenpisket egg og tilslutt i griljermel.
- Stek laks i olje til den har fått enn gyllen farge.
- Skjær potet i skiver og stek dem i olje til de er gjennomstekt.
- Server laksesnitslene med stekte poteter og frisk salat. Velg saus etter ønske dersom dette foretrekkes.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar