Bakt ost
Vi spiser ost, og legger ikke skjul på at gruyére er den magiske ostetype for denne type tilberedelse. Men det er mye annet som passer også, for å blande med gruyère eller ha i stedet.
Munster, jarlsberg, sveitser, ridderost osv., faste hvite oster. Velg etter tilgjengelighet og de som du selv er glad i.
Osten skal du fritere i olje sammen i filodeig (som er det en bruker i vårruller), og servere med valnøtter og honning.
Munster, jarlsberg, sveitser, ridderost osv., faste hvite oster. Velg etter tilgjengelighet og de som du selv er glad i.
Osten skal du fritere i olje sammen i filodeig (som er det en bruker i vårruller), og servere med valnøtter og honning.

![]() | ![]() |
Ingredienser: | Framgangsmåte: Skjær ost i staver. Fordel osten på filodeigen, og brett dem som vårruller. Stek vårrullene i godt med nøytral olje, to og to, til de er gylne og osten er delvis smeltet. (De kan også ev. kort ettervarmes i stekeovn med nøtter og honning.) Serveres lune på et serveringsfat med grønn salat under og nøtter og flytende honning oppå. |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar