mandag 18. juli 2011

Bent Stiansens ratatouille

TILBEHØR

Bent Stiansens ratatouille

Ingredienser

  • 1 stk løk
  • 3 fedd hvitløk
  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk grønn paprika
  • 1 stk squash
  • 0,5 stk aubergine
  • 1 dl olivenolje
  • 2 ts tomatpuré
  • 1 ts timian
  • 1 ss sukker
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 1 stilk rosmarin
  • 0,5 bokser hakkede tomater
  • 0,5 dl grovhakket basilikum
  • salt og pepper

Fremgangsmåte

Rens grønnsakene og kutt de i terninger. Varm oljen i en kjele og fres grønnsakene i tre minutter. Tilsett tomatpure, timian, sukker, eddik, rosmarin og hakkede tomater. Kok opp og smak til med salt og pepper.

La ratatouilleen koke i fem minutter og tilsett grovhakket basilikum. Kan serveres både varm og kald.

Illustrasjonsfoto: mat.no
Oppskriften er hentet fra: | Kokk:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar