
TILBEHØR
Bent Stiansens ratatouille
Ingredienser

- 1 stk løk
- 3 fedd hvitløk
- 1 stk rød paprika
- 1 stk grønn paprika
- 1 stk squash
- 0,5 stk aubergine
- 1 dl olivenolje
- 2 ts tomatpuré
- 1 ts timian
- 1 ss sukker
- 1 ss hvitvinseddik
- 1 stilk rosmarin
- 0,5 bokser hakkede tomater
- 0,5 dl grovhakket basilikum
- salt og pepper
Fremgangsmåte
Rens grønnsakene og kutt de i terninger. Varm oljen i en kjele og fres grønnsakene i tre minutter. Tilsett tomatpure, timian, sukker, eddik, rosmarin og hakkede tomater. Kok opp og smak til med salt og pepper.
La ratatouilleen koke i fem minutter og tilsett grovhakket basilikum. Kan serveres både varm og kald.
Illustrasjonsfoto: mat.no
La ratatouilleen koke i fem minutter og tilsett grovhakket basilikum. Kan serveres både varm og kald.
Illustrasjonsfoto: mat.no
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar