Ingredienser
- 250 g kokesjokolade
- 3 dl kremfløte
- 2 stk eggehviter
- 2 stk eggeplomme
- 3 ss sukker
- skallet fra en halv appelsin
Fremgangsmåte
Pisk eggehvittene stive (i en helt ren bolle, eventuelt med litt salt).
Pisk eggeplommer med sukkeret til eggedosis.
Smelt 200 gram sjokolade med en liten fløteskvett på lav varme (eller i vannbad).
Pisk resten av fløten stiv. Vend inn sjokoladen, eggeplommene og til slutt eggehviten. Det skal bli en jevn masse.
Riv skallet av en halv appelsin og bland inn. Hakk resten av sjokoladen og bland det inn.
Ha det over i serveringsglass og la det stivne i kjøleskap.
Pisk eggeplommer med sukkeret til eggedosis.
Smelt 200 gram sjokolade med en liten fløteskvett på lav varme (eller i vannbad).
Pisk resten av fløten stiv. Vend inn sjokoladen, eggeplommene og til slutt eggehviten. Det skal bli en jevn masse.
Riv skallet av en halv appelsin og bland inn. Hakk resten av sjokoladen og bland det inn.
Ha det over i serveringsglass og la det stivne i kjøleskap.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar