mandag 18. juli 2011

Kyllingboller med sitron og salvie

TAPAS

Kyllingboller med sitron og salvie

Server bollene alene eller sammen med med salat, brød og aïoli. Pyntes med frisk salvie, sitron eller lime.

Ingredienser

  • 800 g kyllingkjøttdeig
  • 1 ts salt
  • 1 stk løk, finhakket
  • 3 fedd hvitløk, revet
  • 1 stk sitron, finrevet skall av
  • 4 ts mangochutney
  • 1 ts chilipasta (sambal oelek)
  • 1 stk egg
  • kvernet pepper
  • olje til steking
  • 6 bl salvie til pynt
  • lime eller sitron til pynt

Fremgangsmåte

Bland kyllingkjøttdeig og salt, og rør godt sammen. Tilsett resten av ingrediensene. Form små boller og stek dem i olje til de er gjennomstekt.





Foto: Eva Brænd


Oppskriften er hentet fra: | Kokk:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar