Ingredienser

- 1 kg nyvasket potet
- 2 ss smør
- 4 ss olivenolje
- 10 stk finhakket sjalottløk
- 200 g opphakket bacon
- 4 ss nyrevet parmesan
- 4 ss hakket kruspersille
- 2 dl matfløte
- 2 ts salt
- 1 ts nykvernet pepper
Fremgangsmåte
Kok potetene 5-10 min. slik at de blir litt møre. Riv potetene på rivjern. Brun smøret sammen med olivenolje i stekepannen og ha i hakket sjalottløk og opphakket bacon. La det steke i noen minutter før du tilsetter potetmassen, fløte, kruspersille og revet gul ost.
Strø på salt og pepper. Bland godt og la røstien steke i ca. 10 minutter. Serveres på tallerken med dryss av parmesan og friske urter.
Foto: Alf Børjesson
Strø på salt og pepper. Bland godt og la røstien steke i ca. 10 minutter. Serveres på tallerken med dryss av parmesan og friske urter.
Foto: Alf Børjesson
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar