Tafta Kofta fra De Forente Arabiske Emirater
Nesten alle land i verden har sin versjon av kjøttboller. Her får du oppskriften på De Forente Arabiske Emirater sin versjon. En spennende og annerledes kjøttbolle med loff dynket i druejuice.
|
Ingredienser:400 g karbonadedeig 1 1/2 dl druejuice 2 løk 3 ss hvitost 2 egg 1 ts cayennepepper 1 ss frisk dill 1 ts salt 1/2 ts pepper 5 dl kjøttkraft | | Framgangsmåte:Skjær av skorpen på de tykke loffskivene og del resten i små terninger. Dynk terningene i druejuicen. Ta dem opp igjen og klem ut juicen.Finhakk hvitløk, løk og dill. Riv osten. Ha karbonadedeigen i en bolle og rør godt inn de dynkede brødterningene. Ha så i alle de andre ingrediensene bortsett fra oljen. Lag små kjøttboller av deigen og stek dem i en varm stekepanne med olje til de er gjennomstekte. |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar