mandag 18. juli 2011

Tafta Kofta fra De Forente Arabiske Emirater


Tafta Kofta fra De Forente Arabiske Emirater

Nesten alle land i verden har sin versjon av kjøttboller. Her får du oppskriften på De Forente Arabiske Emirater sin versjon. En spennende og annerledes kjøttbolle med loff dynket i druejuice.

 
4 porsjoner


  •  

Ingredienser:
400 g  karbonadedeig
1 1/2 dl  druejuice
2  løk
3 ss  hvitost
2  egg
1 ss  frisk dill
1 ts  salt
1/2 ts  pepper
5 dl  kjøttkraft

Framgangsmåte:
Skjær av skorpen på de tykke loffskivene og del resten i små terninger. Dynk terningene i druejuicen. Ta dem opp igjen og klem ut juicen.
Finhakk hvitløk, løk og dill. Riv osten.

Ha karbonadedeigen i en bolle og rør godt inn de dynkede brødterningene. Ha så i alle de andre ingrediensene bortsett fra oljen.
Lag små kjøttboller av deigen og stek dem i en varm stekepanne med olje til de er gjennomstekte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar