
TILBEHØR
Saltbakte ferskpoteter med dipp
Saltbakte poteter er nydelig og her får du en dipp på kjøpet!
Ingredienser
- 1 kg nypoteter
- 500 g salt
- vann
- DIPP
- 1 dl lettrømme
- 1 dl kesam
- 2 fedd hvitløk, knust
- 1 knivsodd cayennepepper
- 1 ss sitronsaft
- 1 ts paprikapulver
- salt
Fremgangsmåte
Skrubb potetene og legg dem i et kokekar, dryss over salt og hell på så mye vann at potetene så vidt dekkes. Kok potetene under lokk til de er møre - 15-20 minutter. Hell av kokevannet.
Rør sammen ingrediensene til dippen og smak den til med salt.
Server potetene som en selvstendig smårett eller snacks med dippen ved siden av.
Potetene er også gode som tilbehør til spekemat, grillmat eller annet - med eller uten dipp.
Rør sammen ingrediensene til dippen og smak den til med salt.
Server potetene som en selvstendig smårett eller snacks med dippen ved siden av.
Potetene er også gode som tilbehør til spekemat, grillmat eller annet - med eller uten dipp.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar