mandag 18. juli 2011

Saltbakte ferskpoteter med dipp

TILBEHØR

Saltbakte ferskpoteter med dipp

Saltbakte poteter er nydelig og her får du en dipp på kjøpet!

Ingredienser

  • 1 kg nypoteter
  • 500 g salt
  • vann
  • DIPP
  • 1 dl lettrømme
  • 1 dl kesam
  • 2 fedd hvitløk, knust
  • 1 knivsodd cayennepepper
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 ts paprikapulver
  • salt

Fremgangsmåte

Skrubb potetene og legg dem i et kokekar, dryss over salt og hell på så mye vann at potetene så vidt dekkes. Kok potetene under lokk til de er møre - 15-20 minutter. Hell av kokevannet.

Rør sammen ingrediensene til dippen og smak den til med salt.

Server potetene som en selvstendig smårett eller snacks med dippen ved siden av.

Potetene er også gode som tilbehør til spekemat, grillmat eller annet - med eller uten dipp.
Oppskriften er hentet fra: | Kokk:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar