mandag 18. juli 2011

Kyllingkarbonade med røsti

HOVEDRETT

Kyllingkarbonade med røsti

Server hjemmelagede kyllingkarbonader med nystekte rösti. Alt ferdig på få minutter.

Ingredienser

  • KYLLINGKARBONADE
  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • litt timian

  • RØSTI:
  • 500 g grovrevet potet
  • 1 stk løk
  • salt og pepper

  • TILBEHØR
  • salat, tomat, agurk og revet ost

Fremgangsmåte

Bland kjøttdeigen med salt, pepper og litt hakket timian. Form til fire karbonader. Stek dem 3-4 minutter på hver side til de er gjennomstekt.

Riv potetene, og bland med finhakket løk og salt og pepper. Stek små potetlapper noen minutter på hver side i en stekepanne.

Server kyllingkarbonadene med rösti, salat, agurk og tomat. Dryss eventuelt litt ost på toppen.





Foto: Synøve Dreyer
Oppskriften er hentet fra: | Kokk:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar