
HOVEDRETT
Kyllingkarbonade med røsti
Server hjemmelagede kyllingkarbonader med nystekte rösti. Alt ferdig på få minutter.
Ingredienser

- KYLLINGKARBONADE
- 400 g kyllingkjøttdeig
- 1 ts salt
- 0,25 ts pepper
- litt timian
- RØSTI:
- 500 g grovrevet potet
- 1 stk løk
- salt og pepper
- TILBEHØR
- salat, tomat, agurk og revet ost
Fremgangsmåte
Bland kjøttdeigen med salt, pepper og litt hakket timian. Form til fire karbonader. Stek dem 3-4 minutter på hver side til de er gjennomstekt.
Riv potetene, og bland med finhakket løk og salt og pepper. Stek små potetlapper noen minutter på hver side i en stekepanne.
Server kyllingkarbonadene med rösti, salat, agurk og tomat. Dryss eventuelt litt ost på toppen.
Foto: Synøve Dreyer
Riv potetene, og bland med finhakket løk og salt og pepper. Stek små potetlapper noen minutter på hver side i en stekepanne.
Server kyllingkarbonadene med rösti, salat, agurk og tomat. Dryss eventuelt litt ost på toppen.
Foto: Synøve Dreyer
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar