Ingredienser
- 400 g kyllingkjøttdeig
- 1 stk løk
- 1 ts salt
- 0,5 ts garam masala
- 1 ss hakket frisk koriander
- 2 fedd hvitløk
- 1 ss hakket frisk ingefær
- 4 stk grønn chili
- 0,5 ts gurkemeie
- 1 ss kokosmasse
- RAITA
- 175 ml yoghurt naturell
- 1 stk revet slangeagurk, godt avrent (kryst gjerne i kaffefilter)
- 1 ss hakket frisk mynte
- 0,5 ts salt
- 1 ts sukker
- 0,5 ts pepper
Fremgangsmåte
Ha løken over i en hurtigmikser sammen med koriander, hvitløk, ingefær og chilipepper å kjør det til det blir en finhakket krydderblanding.
Elt krydderblandingen sammen med garam masala, gurkemeie og kokos inn i kjøttdeigen. Sett kjølig en ½ times tid.
Lag små boller (eggstørrelse) og træ én og én på et spidd, form den deretter til en avlang pølse på spiddet. Stekes i panne med maisolje eller over grillen.
Bland alle ingrediensene til raitaen i en bolle.
Serveres med nanbrød.
Foto: Alf Börjesson
Elt krydderblandingen sammen med garam masala, gurkemeie og kokos inn i kjøttdeigen. Sett kjølig en ½ times tid.
Lag små boller (eggstørrelse) og træ én og én på et spidd, form den deretter til en avlang pølse på spiddet. Stekes i panne med maisolje eller over grillen.
Bland alle ingrediensene til raitaen i en bolle.
Serveres med nanbrød.
Foto: Alf Börjesson
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar