Ingredienser

- 150 g rabarbra
- 3 ss sukker
- 0,5 dl vann
- 150 g jordbær
- 5 dl is vanilje
- 3 dl melk
Fremgangsmåte
Rens og skjær rabarbraen i biter. Kok den myk med sukker og vann, i ca. 8 minutter under lokk. Avkjøl.
Rens og del jordbær i biter. Ha rabarbra, jordbær, vaniljeis og melk i en hurtigmikser. Kjør til du får en luftig shake. Tilsett eventuelt mer melk eller is, ettersom hvor tykk shaken blir. Smak til med litt sukker.
Fordel shaken i glass. Ha i en liten rabarbrastilk til å røre med.
Tips: Ferdigkokt rabarbra holder seg i kjøleskap 2-4 dager, eller du kan fryse den. Har du ikke rabarbra kan du bruke mer jordbær, eventuelt bringebær eller banan. Bruk gjerne frosne bær på vinteren.
Rens og del jordbær i biter. Ha rabarbra, jordbær, vaniljeis og melk i en hurtigmikser. Kjør til du får en luftig shake. Tilsett eventuelt mer melk eller is, ettersom hvor tykk shaken blir. Smak til med litt sukker.
Fordel shaken i glass. Ha i en liten rabarbrastilk til å røre med.
Tips: Ferdigkokt rabarbra holder seg i kjøleskap 2-4 dager, eller du kan fryse den. Har du ikke rabarbra kan du bruke mer jordbær, eventuelt bringebær eller banan. Bruk gjerne frosne bær på vinteren.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar