Ingredienser

- 400 g salami
- 400 g pastaskruer (eller penne)
- 200 g hvitost
- 1 bokser hermetiske maiskorn (liten boks)
- 0,5 stang stangselleri
- 1 dl valnøttkjerner
- 1 beger crème fraîche
- 1 pk majones
- 2 fedd hvitløk, hakket
- 0,5 ss sukker
- 1 ts sitronsaft
- 2 ts basilikum tørket
- 1 ts salt
- 1 ts pepper, kvernet
Fremgangsmåte
Kok pastaen "al dente" i rikelig med lettsaltet vann. Del salami og ost i biter. Skjær purren i ringer. Bland majonesen ut i crème fraîche, hvitløk, sitronsaft, sukker og krydder.
Bland sammen pasta, grønnsaker, valnøtter og dressing, og la pastasalaten trekke minst en time før servering.
Server sammen med brød.
Tips: Al dente: Pastaen kokes til den er "mør" gjennom, men fremdeles har litt tyggemotstand (i midten).
Foto: Morten Brun
Bland sammen pasta, grønnsaker, valnøtter og dressing, og la pastasalaten trekke minst en time før servering.
Server sammen med brød.
Tips: Al dente: Pastaen kokes til den er "mør" gjennom, men fremdeles har litt tyggemotstand (i midten).
Foto: Morten Brun
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar