Ingredienser
- 500 g tyttebær
- 200 g sukker
Fremgangsmåte
Skyld eventuelt tyttebærene og sil veld godt av.
Ha tyttebær og sukker i en bolle. Rør rundt med en visp eller sleiv. Pass på at du knuser noen bær, men også lar en del forbli intakte (det ser penere ut).
Du behøver ikke røre til alt sukkeret er oppløst. Gi det litt tid så vil sukkeret automatisk løse seg opp.
Smaksvariasjoner om du ikke skal bruke bærene til saltmat:
Honning
Appelsinskall
Limeskall
Safran
Kanel
Vanilje (vaniljesukker eller vaniljestang)
En ide er å servere smaksatte bær og rømme som en dessert.
Ha tyttebær og sukker i en bolle. Rør rundt med en visp eller sleiv. Pass på at du knuser noen bær, men også lar en del forbli intakte (det ser penere ut).
Du behøver ikke røre til alt sukkeret er oppløst. Gi det litt tid så vil sukkeret automatisk løse seg opp.
Smaksvariasjoner om du ikke skal bruke bærene til saltmat:
Honning
Appelsinskall
Limeskall
Safran
Kanel
Vanilje (vaniljesukker eller vaniljestang)
En ide er å servere smaksatte bær og rømme som en dessert.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar